Aanvullende zorgverzekering CZ 2025

Als je bereid bent om voor een hogere eigen risico te kiezen in 2025 dan is CZ (Zorgbewustpolis + Basis) de beste keuze met de laagste kosten met een premie van € 136,90 en 885 eigen risico. Liever een lager eigen risico? Kies dan de CZ (Zorgbewustpolis + Basis) aanvullende zorgverzekering met € 151,90 een prima keuze. De Zilveren Kruis (Basis Budget + Aanvullend 1 ster) zorgverzekering heeft een goede dekking voor € 149,40.
Kasper, zorgverzekering expert
Kasper Zorgverzekering expert

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Als je van plan bent om over te stappen naar een andere zorgverzekeraar, dan zou je zomaar eens uit kunnen komen bij CZ. En als je kiest voor CZ, dan weet je zeker dat jij je wat betreft de aanvullende verzekering CZ 2025 geen zorgen hoeft te maken. Wil jij alles weten over de aanvullende zorgverzekering CZ 2025, dan ben je hier op Zorgverzekerinq.nl op precies de juiste plaats.  Hier kun je de aanvullende zorgverzekering CZ 2025 prima vergelijken met aanvullende verzekeringen van andere verzekeraars.

 

Dit heeft de aanvullende verzekering van CZ in 2025 jou te bieden

CZ aanvullende zorgverzekering 2025Natuurlijk sluit je altijd eerst een verplichte basisverzekering bij CZ af. CZ is overigens een zorgverzekeraar die actief is zonder winstoogmerk. De missie van deze verzekeraar is om de zorg in ons land goed, betrouwbaar en vooral toegankelijk te houden voor iedereen. En in die missie slaagt de verzekeraar al jarenlang met vlag en wimpel. Kies je voor een aanvullende zorgverzekering CZ 2025 dan kun jij altijd een aanvullend pakket kiezen dat echt bij je past. Met een aanvullende zorgverzekering kies je in elk geval altijd voor extra zekerheid. Kies je voor een aanvullende zorgverzekering CZ 2025, dan kun je kiezen voor extra vergoedingen voor onder meer fysiotherapie, alternatieve zorg en spoedeisende hulp in het buitenland. Overigens kiezen tachtig procent van de mensen die een basisverzekering afsluit bij CZ meteen ook voor een aanvullende zorgverzekering CZ 2025.

Bij CZ kun je altijd een pakket kiezen dat echt bij jou past

Wil jij een kleine aanvullende zorgverzekering CZ 2025, dan kun je hele erg gemakkelijk kiezen voor de aanvullende zorgverzekering Start. Je bent dan al aanvullend verzekering voor een paar euro per maand. Je kunt wat betreft de aanvullende verzekering CZ 2025 ook kiezen voor de opties Basis en Plus.  Wat betreft de aanvullende zorgverzekering CZ 2025 kun je verder nog kiezen voor verzekeringen met de naam Top, Jongeren, Gezinnen en 50Plus. Kies je voor de aanvullende zorgverzekering CZ 2025, dan zijn kinderen gratis meeverzekerd, met het meest uitgebreide pakket. Dit geldt voor kinderen tot en met zeventien jaar. Een ding is zeker; bij CZ kun je altijd een pakket kiezen dat goed bij jou past.

Vergelijk de zorgverzekeraars hier op Zorgverzekerinq.nl

Ben jij op zoek naar een voor jou geschikte zorgverzekeraar? Doe dan altijd een beroep op Zorgverzekerinq.nl. Op deze website lees je alles over de (aanvullende) zorgverzekering. Verder kun je hier de beste zorgverzekeraars snel en gemakkelijk met elkaar vergelijken. Op basis van dat vergelijk kun je altijd de voor jou beste keuze maken.

Hoe kunnen we verzekeraar CZ goed omschrijven?

Bij CZ kun je een basisverzekering en een aanvullende verzekering CZ 2025 sluiten. Het gaat om een verzekeraar zonder winstoogmerk. Missie is om de zorg in Nederland goed, betaalbaar en toegankelijk voor iedereen te houden.

Heb je veel te kiezen als het gaat om de aanvullende zorgverzekering CZ 2025?

Ja, wat betreft de aanvullende verzekering heeft CZ gewoon heel erg veel te bieden Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de opties Start, terwijl je ook kunt kiezen voor de modules Basis en Plus. Kies je voor een aanvullende verzekering van CZ, dan zijn kinderen tot en met zeventien jaar altijd gratis meeverzekerd.

Waarom check je altijd Zorgverzekerinq.nl?

Op Zorgverzekerinq.nl kun je alles lezen over de zorgverzekering. Ook kun je hier nader kennismaken met de beste verzekeraars die je hier bovendien goed en snel met elkaar kunt vergelijken. Door dat te doen, kom je vanzelf uit bij een verzekeraar die echt bij jou past.

5/5 - (21 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd
Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar