Aanvullende zorgverzekering Besured

Besured aanvullende zorgverzekering 2022

besured-aanvullende-zorgverzekeringOp zoek naar een geschikte aanvullende zorgverzekering? Besured biedt in 2022 verschillende aanvullende pakketten aan. Tegen een extra maandelijske premie kun jij dus aanvullende vergoedingen ontvangen van de verzekeraar. Zo zijn er mogelijkheden voor fysiotherapie, anticonceptie en tandarts. Op deze pagina bekijk je direct het complete aanvullende zorgverzekering overzicht van Besured voor 2022.

Onderstaand zie je de premies van 2021. Tip: Schrijf je in voor de Premie Wekker en ontvang als eerste de premies van 2022!

Aanvullende zorgverzekering van Besured

Besured zorgverzekeraar biedt de volgende zorgverzekeringen aan in 2022: Natura basisverzekering, Fysiotherapie, Buitenland, Anticonceptie en de tandarts module.

Basisverzekering Besured

Consumenten zijn vaak afhankelijk van een aanvullende verzekering. Daarom zoeken steeds meer mensen eerst uit welke vergoedingen er mogelijk zijn bij een bepaalde verzekeraar. Doordat het basispakket gelijk is bij iedere zorgverzekeraar is het niet zo spannend om een geschikte basispolis te vinden. In het tabel hieronder bekijk je de basisverzekeringen van zorgverzekeraar Besured.

Aanvullende tandartsverzekering Besured

Het is mogelijk om een losse tandartsverzekering af te sluiten. Toch zou je beter een combinatie basis + tandarts kunnen gaan zoeken. De meeste zorgverzekeraars verhogen namelijk de premie met een losse tandartsverzekering vaak, soms wel met 50 procent. De meeste Nederlanders hebben een zorgverzekering voor de tandarts, mede omdat de kosten vaak hoog zijn voor ingrepen. Uiteraard heeft zorgverzekeraar Besured ook een tandartsverzekering met aanvullende vergoedingen voor de tandarts.

Waarom een aanvullende zorgverzekering?

Soms is het verstandig om een aanvullende verzekering te hebben. Je weet immers nooit zeker of je extra zorgkosten gaat maken. In 2022 zijn er verschillende pakketten waar je uit kunt kiezen bij Zorgverzekeraar Besured. Wij raden je aan om de polisvoorwaarden door te nemen op de website van Besured, hierin staat namelijk beschreven wanneer je recht hebt op bepaalde vergoedingen. Deze voorwaarden veranderen ieder jaar, net als de maandelijkse premies. Of jij ook een aanvullende module nodig hebt, hangt af van je huidige situatie. Kijk eventueel terug naar de afgelopen jaren om te zien welke zorgkosten ieder jaar terugkomen.

Vergeet niet de polisvoorwaarden door te nemen van zorgverzekeraar Besured. Hierin staat beschreven wanneer je recht hebt op aanvullende vergoedingen.

Aanvullend bij Besured

De basisverzekering dekt helaas in 2022 opnieuw niet alle zorgkosten. Om niet zelf de rekeningen te betalen kan je kiezen voor een Besured aanvullende zorgverzekering in 2022. Hieronder hebben wij direct het complete overzicht voor je gemaakt met de belangrijkste vergoedingen. Meer weten? Wij verwijzen je direct door naar Besured om alle vergoedingen te bekijken.

Vergelijk de zorgverzekering van Besured met behulp van onze zorgvergelijker. Binnen enkele minuten weet jij of Besured het beste aanbod heeft die past in jouw situatie.

Mail de nieuwe zorgpremies!

Zet de wekker en ontvang als eerste de nieuwe zorgverzekering premies

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig en snel 28 zorgverzekeringen
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot € 504,- besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten