Besured VGZ aanvullende zorgverzekering 2025

Op zoek naar een geschikte aanvullende zorgverzekering? Besured is een collectieve zorgverzekering via VGZ en biedt in 2025 verschillende aanvullende pakketten aan. Tegen een extra maandelijkse premie kun jij dus aanvullende vergoedingen ontvangen van de verzekeraar. Zo zijn er mogelijkheden voor fysiotherapie, anticonceptie en tandarts. Op deze pagina bekijk je direct het complete aanvullende zorgverzekering overzicht van Besured VGZ voor 2025.

Aanvullende zorgverzekering van Besured VGZ

besured-aanvullende-zorgverzekeringBesured VGZ zorgverzekeraar biedt de volgende zorgverzekeringen aan in 2025: Natura basisverzekering, Fysiotherapie, Buitenland, Anticonceptie en de tandarts module.

Basisverzekering Besured VGZ

Consumenten zijn vaak afhankelijk van een aanvullende verzekering. Daarom zoeken steeds meer mensen eerst uit welke vergoedingen er mogelijk zijn bij een bepaalde verzekeraar. Doordat het basispakket gelijk is bij iedere zorgverzekeraar is het niet zo spannend om een geschikte basispolis te vinden. In het tabel hieronder bekijk je de basisverzekeringen van zorgverzekeraar Besured.

Aanvullende tandartsverzekering Besured VGZ

Het is mogelijk om een losse tandartsverzekering af te sluiten. Toch zou je beter een combinatie basis + tandarts kunnen gaan zoeken. De meeste zorgverzekeraars verhogen namelijk de premie met een losse tandartsverzekering vaak, soms wel met 50 procent. De meeste Nederlanders hebben een zorgverzekering voor de tandarts, mede omdat de kosten vaak hoog zijn voor ingrepen. Uiteraard heeft zorgverzekeraar Besured VGZ ook een tandartsverzekering met aanvullende vergoedingen voor de tandarts.

Waarom een aanvullende zorgverzekering?

Soms is het verstandig om een aanvullende verzekering te hebben. Je weet immers nooit zeker of je extra zorgkosten gaat maken. In 2025 zijn er verschillende pakketten waar je uit kunt kiezen bij Zorgverzekeraar Besured VGZ. Wij raden je aan om de polisvoorwaarden door te nemen op de website van Besured VGZ, hierin staat namelijk beschreven wanneer je recht hebt op bepaalde vergoedingen. Deze voorwaarden veranderen ieder jaar, net als de maandelijkse premies. Of jij ook een aanvullende module nodig hebt, hangt af van je huidige situatie. Kijk eventueel terug naar de afgelopen jaren om te zien welke zorgkosten ieder jaar terugkomen.

Vergeet niet de polisvoorwaarden door te nemen van zorgverzekeraar Besured VGZ. Hierin staat beschreven wanneer je recht hebt op aanvullende vergoedingen.

Aanvullend bij Besured VGZ

De basisverzekering dekt helaas in 2025 opnieuw niet alle zorgkosten. Om niet zelf de rekeningen te betalen kan je kiezen voor een Besured VGZ aanvullende zorgverzekering in 2025. Hieronder hebben wij direct het complete overzicht voor je gemaakt met de belangrijkste vergoedingen. Meer weten? Wij verwijzen je direct door naar Besured VGZ om alle vergoedingen te bekijken.

Vergelijk de zorgverzekering van Besured VGZ met behulp van onze zorgvergelijker. Binnen enkele minuten weet jij of Besured VGZ het beste aanbod heeft die past in jouw situatie.

4.7/5 - (70 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd
Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar