Aanvullende zorgverzekering Anderzorg 2025

Wil je de goedkoopste aanvullende zorgverzekering van Anderzorg (Basis + Fysiotherapie) in 2025? Dan is Anderzorg (Basis + Fysiotherapie) een mogelijkheid met een zorgpremie van € 131,30 en 885 eigen risico. Als je in 2025 minder eigen risico wilt dan is de Anderzorg (Basis + Fysiotherapie) zorgverzekering de beste keuze voor € 148,80. De Zilveren Kruis (Basis Budget + Aanvullend 1 ster) zorgverzekering heeft een zeer goede dekking voor € 149,40.
Kasper, zorgverzekering expert
Kasper Zorgverzekering expert

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Het is voor iedereen in ons land verplicht om een zorgverzekering af te sluiten. We hebben het dan over de basisverzekering. Daarnaast heb je altijd de vrijheid en de mogelijkheid om een aanvullende verzekering af te sluiten. Dat is bij verzekeraar Anderzorg niet anders. Hier op Zorgverzekerinq.nl kun je nader kennismaken met de basisverzekering en de aanvullende zorgverzekering Anderzorg 2025. Je kunt deze verzekeringen vervolgens vergelijken met die van andere aanbieders. Door te vergelijken weet je in elk geval zeker dat jij de voor jou beste keuze maakt.

 

Anderzorg biedt twee verschillende basisverzekeringen

Anderzorg aanvullende zorgverzekering 2025Voor je leest over de aanvullende verzekering Anderzorg 2025 is het goed te weten dat je bij deze verzekeraar kunt kiezen uit twee verschillende basisverzekeringen. Verder is het goed om te weten dat je met Anderzorg kiest voor een ervaren verzekeraar. Anderzorg is namelijk al ruim twaalf jaar in de markt actief en nog steeds staat het bekend als een verzekeraar die zeer lage premies kan bieden. Dat laatste geldt zeker ook voor de aanvullende verzekering Anderzorg 2025. Kies je voor Anderzorg, dan weet je dat jij jouw verzekering altijd heel gemakkelijk kunt regelen met een zeer gebruiksvriendelijke app. Bovendien krijgt deze verzekeraar een zeer hoog rapportcijfer van de klanten die er al gebruik van maken. Met Flex biedt Anderzorg bovendien iets unieks.

Dit onderscheidt de aanvullende zorgverzekering Anderzorg 2025

Als we specifiek kijken naar de aanvullende zorgverzekering Anderzorg 2025, dan zul je zien dat je snel en eenvoudig zelf een aanvullend pakket samen kunt stellen. Je kunt wat betreft de aanvullende verzekering Anderzorg 2025 kiezen uit verschillende aanvullende modules en voor Flex. Kies je voor Flex, dan ben je al voor een gering bedrag per maand verzekerd voor zestien fysiotherapiebehandelingen na een ongeval. Bij Flex hoort ook de tandartsbehandeling na een ongeval en spoedeisende hulp in het buitenland. Verder kun je als je kiest voor een aanvullende verzekering Anderzorg 2025 altijd gebruik maken van vier zeer handige Premium apps.

Vergelijk aanvullende verzekeringen op Zorgverzekerinq.nl

Kijken we naar de aanvullende verzekering Anderzorg 2025, dan kun je ook kiezen voor een aanvullende verzekering voor fysiotherapie en twee aanvullende verzekeringen voor de tandarts en voor tandheelkunde. Ook kun jij je bij deze verzekeraar extra verzekeren voor het buitenland en voor tandongeval. Wil je nou zeker weten dat de aanvullende verzekering Anderzorg 2025 de voor jou beste aanvullende verzekering is, check dan altijd eerst de website Zorgverzekerinq.nl. Door hier de beste verzekeraars hier met elkaar te vergelijken, weet je namelijk zeker dat jij de voor jou beste keuze maakt.

Wat is er te vertellen over de aanvullende verzekering Anderzorg 2025?

Kies je voor Anderzorg, dan kun je in eerste instantie kiezen voor twee basisverzekeringen. Wat betreft de aanvullende verzekering kun je bij deze verzekeraar gemakkelijk zelf een aanvullend pakket samenstellen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de optie Flex.

Waarom is Anderzorg een goede verzekeraar?

Anderzorg is een verzekeraar die al twaalf jaar actief is op de markt. De verzekeraar staat bekend om de scherpe premies en Anderzorg krijgt van de trouwe klanten een zeer hoog rapportcijfer. Met Flex biedt de verzekeraar bovendien een unieke aanvullende optie.

Waarom kijk je altijd eerst op de website Zorgverzekerinq.nl?

Op Zorgverzekerinq.nl lees je alles over de zorgverzekering. Verder kun je hier de beste verzekeraars goed met elkaar vergelijken. Op basis van dat vergelijk maak je de voor jou beste keuze.

5/5 - (15 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd
Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar