zorgdirect-aanvullende-verzekering-2020

Zorg Direct aanvullende verzekering 2020

Een Zorg Direct aanvullende verzekering afsluiten? Wij hebben alle aanvullende Zorg Direct verzekeringen voor 2020 uitgezocht. Bekijk alle vergoedingen en premies per aanvullende verzekering van Zorg Direct hier. De zorgverzekeraar biedt aankomend jaar vijf verschillende aanvullende verzekeringen aan. Je Zorg Direct zorgverzekering 2020 uitbreiden? Kies dan een aanvullende Zorg Direct verzekering voor een betere dekking!

START
€ 5,85
✓ Fysiotherapie 6x
✓ Spoedeisende zorg (Europa)
✓ Anticonceptie max. €100,-
 
SLIM
€ 7,75
✓ Fysiotherapie 9x
✓ Spoedeisende zorg (Europa)
 
 
EXTRA
€ 8,50
✓ Fysiotherapie 9x
✓ Spoedeisende zorg (Europa)
✓ Anticonceptie €100,-
✓ Geneesmiddelen max.€150,-
Plus
€ 19,95
✓ Fysiotherapie 15x
✓ Spoedeisende zorg (wereld)
✓ Anticonceptie 100%
✓ Geneesmiddelen max.€300,-
✓ Kraamzorg 60% van eigen bijdrage
✓ Alternatieve geneeswijzen €350,-
✓ 1 Bril van Specsavers of €75,- per 2 jaren
Top
€ 35,-
✓ Fysiotherapie 25x
✓ Spoedeisende zorg (wereld)
✓ Anticonceptie 100%
✓ Geneesmiddelen max.€450,-
✓ Kraamzorg 60% van eigen bijdrage
✓ Alternatieve geneeswijzen €500,-
✓ 1 Bril van Specsavers of €150,- per 2 jaren

Aanvullende verzekering ZorgDirect

De ZorgDirect zorgverzekering 2020 biedt een prima dekking voor de meeste mensen, maar wat nou als je ook bijvoorbeeld gebruik wilt maken van alternatieve geneeswijzen? Helaas worden niet alle behandelingen en kosten vergoed vanuit de basisverzekering. In 2020 zal dit ook helaas niet veranderen, om toch geen of niet te veel extra kosten te hebben aankomend jaar kun jij een aanvullende Zorg Direct verzekering toevoegen aan je basisverzekering. Op deze manier heb jij een betere dekking voor een extra premie per maand. Je kunt een aanvullende verzekering volledig naar jouw situatie kiezen, bekijk hieronder de aangeboden Zorg Direct verzekeringen.

Start

Een goedkope ZorgDirect aanvullende verzekering 2020 afsluiten? De ZorgDirect Start aanvullende verzekering is geschikt voor consumenten die een enkele keer per jaar naar de fysiotherapie gaan en deze kosten vergoed wilt krijgen. Bekijk hieronder de belangrijkste vergoedingen:

 • 6 Fysiotherapie behandelingen
 • Europese spoedeisende zorg dekking
 • Anticonceptie vanaf 21 jaar vergoeding van 100 euro

Meer weten over deze en andere aanvullende ZorgDirect verzekeringen voor het aankomend jaar? Wij verwijzen onze bezoekers uitsluitend door naar de website van Zorg Direct. Hier kun je direct de polis afsluiten, of de polisvoorwaarden inzien.

Meer informatie

Slim

Een betere dekking in 2020? Aanvullende verzekering Slim van Zorg Direct biedt net even dat extra wat de basisverzekering niet dekt. De ZorgDirect aanvullende verzekering Start dekt nog niet voldoende? Dan gaan we de volgende aanvullende polis bespreken die wellicht beter bij jou past.

Je kunt met de Slim verzekering 9 keer per jaar langs bij de fysio, dit is dus handig voor consumenten die toch iets vaker dan gemiddeld fysiotherapie nodig zijn. Naast een prima dekking voor de fysio ben je ook verzekerd voor spoedeisende zorg binnen heel Europa.

Meer weten over deze ZorgDirect aanvullende verzekering? Wanneer je klik op meer informatie ga je direct naar de site van ZorgDirect.

Meer informatie

Extra

De volgende aanvullende ZorgDirect verzekering 2020 is de Extra polis. Bekijk de belangrijkste vergoedingen hieronder:

 • 9 fysiotherapie behandelingen
 • Spoedeisende zorg binnen Europa
 • 100 euro voor anticonceptiemiddelen
 • Andere geneesmiddelen vergoeding van 140 euro

Meer weten over de Extra aanvullende verzekering Zorg Direct? Klik op meer info en je wordt direct naar de juiste pagina van ZorgDirect gestuurd. Hier lees je onder andere de polisvoorwaarden, en kun je de zorgverzekering direct afsluiten.

Meer informatie

Prima

Een uitgebreide aanvullende verzekering van ZorgDirect afsluiten? De Plus ZorgDirect verzekering is één van de meest uitgebreide verzekeringen in 2020 van zorgverzekeraar Zorg Direct. Je krijgt een flinke vergoeding voor verschillende behandelingen. De belangrijkste vergoedingen hebben wij hieronder op een rijtje gezet:

 • 15 fysiotherapie behandelingen
 • Werelddekking voor spoedeisende zorg
 • 100% vergoeding voor anticonceptiemiddelen
 • 60% vergoeding voor kraamzorg van de eigen bijdrage
 • 350 euro voor alternatieve geneeswijzen
 • Nieuwe bril bij Specsavers of 75 euro per 2 jaar

De Plus verzekering is zoals je ziet een uitgebreide verzekering en prima voor mensen die gebruik maken van alternatieve geneeswijzen, of een flink aantal fysiotherapie behandelingen willen aankomend jaar. Meer weten? Wij verwijzen je direct naar de zorgverzekeraar om de polis af te sluiten.

Meer informatie

Top

De uitgebreide ZorgDirect aanvullende verzekering 2020 Top biedt de maximale vergoedingen van zorgverzekeraar Zorg Direct aankomend jaar. Wij leggen je in het kort uit welke vergoedingen je krijgt bij het afsluiten van deze aanvullende verzekering. Echter verwijzen wij je altijd door naar de zorgverzekeraar, om ook de polisvoorwaarden van deze uitgebreide zorgverzekering door te nemen.

De belangrijkste vergoedingen van de Top polis zijn:

 • 25 fysiotherapie behandelingen
 • Wereld dekking voor spoedeisende zorg
 • 100% vergoeding anticonceptiemiddelen
 • Andere geneesmiddelen vergoeding van 450 euro
 • 60% vergoed voor kraamzorg van de eigen bijdrage
 • 500 euro voor alternatieve geneeswijzen
 • Nieuwe bril bij Specsavers, of 150 euro vergoeding per 2 jaar

Meer weten over deze verzekering? Klik op meer info om op de juiste pagina terecht te komen bij ZorgDirect. Hier kun je alle details, vergoedingen en bijbehorende premies bekijken van alle ZorgDirect aanvullende verzekeringen 2020. Je doet uitsluitend zaken met de zorgverzekeraar, geen tussenpersoon is hiervoor nodig. Succes met het zorgverzekering vergelijken voor het aankomend jaar!

Meer informatie

Zorg Direct zorgverzekeringen vergelijken

Voor mensen die nog zeker weten of zorgverzekeraar Zorg Direct de juiste keuze is hebben wij de vergelijker. Natuurlijk ook voor consumenten die op dit moment een Zorg Direct zorgverzekering hebben. Geef je gegevens en wensen aan in de vergelijker, en het zorgverzekering vergelijken gaat van start. Bij ons vergelijk je gewoon onafhankelijk en anoniem de zorgverzekeringen van onder andere ZorgDirect.

ZorgDirect aanvullende verzekering 2020
4.6 (92.55%) 51 vote[s]