zilveren-kruis-2020-aanvullende-zorgverzekeringen

Zilveren Kruis aanvullende verzekering 2020

Wil jij bekijken of een Zilveren Kruis aanvullende verzekering 2020 handig is om af te sluiten? Wij hebben alle Zilveren Kruis verzekeringen voor je uitgezocht. Lees op deze pagina de belangrijkste details en vergoedingen voor het aankomend jaar. Het is mogelijk om de Zilveren Kruis zorgverzekering uit te breiden met een aanvullende verzekering, hierdoor krijg jij extra dekking in 2020.

Niet alle behandelingen worden namelijk vergoedt vanuit de verplichte basisverzekering. Je kunt kiezen om aanvullend te verzekeren voor onder andere: fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen en de tandarts. Wij hebben hier de beschikbare aanvullende Zilveren Kruis verzekeringen voor 2020 op een rijtje gezet. Om alle details, vergoedingen en premies te bekijken van de verzekeringen verwijzen wij onze bezoekers altijd door naar de website van de zorgverzekeraar. Je doet dus enkel zaken direct met Zilveren Kruis, wel zo makkelijk natuurlijk!

Basisverzekering
VANAF € 114,95
Er zijn 3 basisverzekeringen: Budget, Zeker en Exclusief.
Aanvullend
VANAF € 7,25
Vergoedingen voor alternatieve geneeswijzen of fysiotherapie.
Tandarts
VANAF € 7,25
Tandheelkundige kosten vergoedingen in 2020.

Aanvullende verzekering Zilveren Kruis

Zorgverzekeraar Zilveren Kruis biedt net als vorig jaar vier verschillende Zilveren Kruis aanvullende verzekeringen aan. Elke verzekering heeft zijn eigen vergoedingen, en bijbehorende premies. Als je denkt dat de dekking vanuit de Zilveren Kruis basisverekering 2020 niet voldoende is, een aanvullende verzekering van Zilveren Kruis toevoegen voor een betere dekking.

Zilveren Kruis biedt aanvullende verzekeringen die worden aangeduid met sterren. Hoe meer sterren de polis heeft, hoe uitgebreider de zorgverzekering. Tevens worden er andere premies gehanteerd voor consumenten vanaf 30 jaar. Wij informeren je hier over de belangrijkste details, om alle informatie met betrekking tot de aanvullende Zilveren Kruis verzekeringen verwijzen wij je direct door.

De onderstaande Zilveren Kruis verzekeringen met bijbehorende premies zijn voor consumenten tussen de 18 en 29 jaar. Er gelden andere premies voor consumenten vanaf 30  jaar. Check de site van Zilveren Kruis voor meer details.

1 ster

Met de 1 ster aanvullende zorgverzekering van Zilveren Kruis krijg je vergoedingen voor zorg die niet vallen onder de basisverzekering. Wij hebben de belangrijkste details voor je uitgezocht en op een rijtje gezet. Hieronder bekijk je de dekkingen:

 • Anticoncentpie vanaf 21 jaar 100% vergoed
 • Verloskamer 215 euro vergoeding
 • 100% vergoeding voor verloskundige zorg
 • 9 fysiotherapie behandelingen

Klik op meer informatie om alle details te lezen op de website van de zorgmaatschappij. Je doet directe zaken met Zilveren Kruis en daarom verwijzen onze bezoekers altijd door.

Meer informatie

2 sterren

Met aanvullende verzekering van Zilveren Kruis met twee sterren biedt in 2020 ook weer prima vergoedingen aan. Wij hebben de aanvullende polis uitgezocht en de belangrijkste informatie voor je beschreven. De volgende vergoedingen en dekkingen heb je recht op met de 2 sterren polis:

 • Alternatieve geneeswijzen vergoeding van 350 euro per jaar
 • 100% anticonceptie vergoeding vanaf 21 jaar
 • 100% vergoeding voor bevallen in het ziekenhuis op eigen verzoek
 • Bril vergoeding van 100 euro per 3 kalenderjaren
 • 12 fysiotherapie behandelingen

Alle details lezen? Klik op meer informatie om direct op de website van Zilveren Kruis de polis te bekijken. Het afsluiten van deze aanvullende zorgverzekering doe je teven bij de zorgverzekeraar.

Meer informatie

3 sterren

Een uitgebreide Zilveren Kruis aanvullende verzekering 2020 gewenst? Kies dan voor de drie sterren polis. Je krijgt hoge vergoedingen voor onder andere alternatieve geneeswijzen. De belangrijkste vergoedingen zijn:

 • 550 euro per jaar voor alternatieve geneeswijzen
 • 100% vergoeding voor anticonceptie vanaf 21 jaar
 • 100% vergoeding voor het bevallen in het ziekenhuis
 • 150 euro bril vergoeding per 3 kalenderjaren
 • 27 fysiotherapie behandelingen
 • Orthodontie vergoeding van 2000 euro (tot 18 jaar)

Om de orthodontie vergoeding te kunnen ontvangen dien je 1 jaar te wachten (wachttijd). Alle informatie lezen? Wanneer je op meer informatie klikt verwijzen wij je door naar zorgverzekeraar Zilveren Kruis.

Meer informatie

4 sterren

Een uitgebreide aanvullende verzekering van Zilveren Kruis in 2020 gewenst? Kies dan voor de drie sterren polis. Je krijgt hoge vergoedingen voor onder andere alternatieve geneeswijzen. De belangrijkste vergoedingen zijn:

 • 550 euro per jaar voor alternatieve geneeswijzen
 • 100% vergoeding voor anticonceptie vanaf 21 jaar
 • 100% vergoeding voor het bevallen in het ziekenhuis
 • 150 euro bril vergoeding per 3 kalenderjaren
 • 27 fysiotherapie behandelingen
 • Orthodontie vergoeding van 2000 euro (tot 18 jaar)

Om de orthodontie vergoeding te kunnen ontvangen dien je 1 jaar te wachten (wachttijd). Alle informatie lezen? Wanneer je op meer informatie klikt verwijzen wij je door naar zorgverzekeraar Zilveren Kruis.

Meer informatie

Aanvullende zorgverzekeringen Zilveren Kruis

De basisverzekering is wat iedereen moet afsluiten vanaf 18 jaar. Je kunt er voor kiezen om de Zilveren Kruis zorgverzekering 2020 uitbreiden met de beschikbare aanvullende Zilveren Kruis verzekeringen. Zorgverzekeraar Zilveren Kruis biedt in 2020 drie verschillende basisverzekeringen aan. Wij hebben de Zilveren Kruis zorgverzekeringen voor 2020 op een rijtje gezet en de belangrijkste vergoedingen opgeschreven. Bekijk alle zorgverzekeringen van Zilveren Kruis, en bedenk of jij je laat verzekeren aankomend jaar door Zilveren Kruis!

Klik hier om de zorgverzekeringen te bekijken voor 2020.

Zilveren Kruis zorgverzekering vergelijken

Je huidige zorgverzekering vergelijken met een Zilveren Kruis zorgverzekering 2020? Dat kan in de zorgverzekering 2020 vergelijker op onze site. Je kunt hier je gegevens en wensen in vullen voor het aankomend jaar, en binnen enkele klikken zie je direct welke de goedkoopste zorgverzekering 2020 voor jou is in jouw persoonlijke situatie.

De vergelijking doe je volledig anoniem en onafhankelijk, ieder jaar stappen honderdduizenden Nederlanders over van zorgverzekeraar. Het verschil in 2020 is weer enorm tussen de zorgverzekeringen, reden genoeg om direct je zorgverzekering te vergelijken en over te stappen!

Zilveren Kruis aanvullende verzekering
4.6 (91.43%) 35 vote[s]