pma-aanvullende-zorgverzekeringen-2020

PMA aanvullende verzekeirng 2020

De PMA aanvullende verzekering 2020 afsluiten? Bekijk de aanvullende verzekeringen van PMA voor 2020 hier. Wij hebben de verschillende PMA aanvullende verzekeringen voor het aankomend jaar onder de loep genomen. Zo maken wij het je het makkelijk om te beslissen of het afsluiten van een PMA aanvullende verzekering in 2020 de juiste keuze is. De belangrijkste details zoals vergoedingen en premies vind je hier op een rijtje.

ExtraVerzorgd 1
€ 6,25
per maand
ExtraVerzorgd 2
€ 18,45
per maand
ExtraVerzorgd 3
€ 37,75
per maand

Aanvullende verzekering van PMA

Zorgverzekeraar PMA biedt in 2020 drie verschillende aanvullende verzekeringen aan. Het verschilt zit natuurlijk in de vergoedingen die je gaat ontvangen van de verzekeraar. Een PMA aanvullende verzekering 2020 voeg je toe aan de basisverzekering om zo een uitgebreide dekking te hebben. Niet alle behandelingen worden namelijk volledig of gedeeltelijk vergoed vanuit deze verplichte basisverzekering.

Meer weten? Klik op premie berekenen en wij verwijzen je door naar PMA voor alle details. Het afsluiten doe je niet op onze site, je doet uitsluitend directe zaken met de zorgverzekeraar!

ExtraVerzorgd 1

De goedkoopste PMA aanvullende verzekering 2020 is de ExtraVerzorgd 1 polis. De belangrijkste vergoedingen zijn:

 • 9 fysiotherapie behandelingen
 • Anticonceptiemiddelen 100% vergoed   
 • Spoedeisende tandheelkundige zorg tot 250 euro
 • 100 euro vergoeding voor dieetpreparaten

Meer weten over deze aanvullende verzekering van PMA? Klik op premie berekenen en wij verwijzen je door naar de website van de zorgverzekeraar. Hier lees je onder andere de polisvoorwaarden en alle vergoedingen. Tevens kun je de aanvullende verzekering afsluiten bij PMA.

Meer informatie

ExtraVerzorgd 2

Een uitgebreide PMA aanvullende verzekering afsluiten? Bekijk de belangrijkste vergoedingen van de ExtraVerzorgd 2 hier:

 • 18 fysiotherapie behandelingen
 • Bril vergoeding van 75 euro per 2 jaar
 • 400 euro voor alternatieve geneeswijzen
 • Anticonceptie vanaf 21 jaar volledig vergoed

Alle details van deze aanvullende PMA verzekering voor 2020 lezen? Wij verwijzen je graag door naar de website van PMA om alle informatie nog even rustig door te lezen. Klik op premie berekenen om naar de juiste pagina te gaan van de zorgverzekeraar.

Meer informatie

ExtraVerzorgd 3

De meest uitgebreide PMA aanvullende verzekering in 2020 is de ExtraVerzorgd 3 polis. De hoogste vergoedingen krijg je met deze aanvullende PMA verzekering. De belangrijkste vergoedingen zijn:

 • 32 fysiotherapie behandelingen
 • 125 euro bril vergoeding per 2 jaar
 • 600 euro voor alternatieve geneeswijzen
 • Anticonceptie volledig vergoed
 • Sportmedisch advies vergoeding van 250 euro per jaar

Alle vergoedingen bekijken? Klik op premie berekenen en wij verwijzen je direct door naar de site van de verzekeraar. Hier kun je de polisvoorwaarden lezen, en direct de PMA verzekering aanvullend afsluiten.

Meer informatie

Tandartsverzekeringen PMA

Naast de getoonde aanvullende verzekeringen van PMA biedt de zorgverzekeraar ook verschillende tandartsverzekeringen aan. Wij hebben ze voor je onderzocht, en de belangrijkste informatie is terug te lezen op onze site.

Zorgverzekeraar biedt in 2020 opnieuw drie verschillende PMA tandartsverzekeringen aan. Het verschil zit in de hoogte van de vergoedingen voor de tandartskosten. Je kunt dus de PMA zorgverzekering 2020 uitbreiden met aanvullende verzekeringen maar ook met een tandartsverzekering.

Op deze pagina bekijk je alle PMA tandartsverzekeringen.   

PMA zorgverzekeringen vergelijken

Je huidige zorgverzekering vergelijken? Maak gebruik van onze zorgvergelijker 2020 en bekijk in slechts enkele minuten welke zorgverzekering het beste past bij jou. Vul je persoonlijke wensen en gegevens in aan de linkerkant zodat de vergelijking volledig wordt gebasseerd op basis van jouw persoonlijke situatie.

De goedkoopste zorgverzekering 2020 staat vervolgens direct bovenaan, je sluit de zorgverzekering altijd af bij de zorgverzekeraar zelf. De PMA zorgverzekering 2020 is uiteraard terug te vinden in de vergelijking. Gelijk doen? Klik hier voor een uitgebreide zorgverzekering vergelijking voor 2020.    

Aanvullende verzekering PMA
4.9 (97.14%) 28 vote[s]