Aanvullende zorgverzekering 2020

Aanvullende zorgverzekering vergelijken? Bekijk hier de meest gekozen aanvullende zorgverzekeringen en de mogelijkheden in 2020. Verwacht jij extra kosten aankomend jaar? Dan kan het slim zijn om hiervoor een aanvullende zorgverzekering voor af te sluiten. Niet alle behandelingen vallen onder de veplichte basisverzekering, en een vergoeding krijg je dus alleen als je je aanvullend verzekerd.

Bekijk op deze pagina de premies van verschillende zorgverzekeraars en sluit de polis eventueel direct af. Een aanvullende zorgverzekering 2020 is overigens niet verplicht om te hebben, maar de meeste consumenten kiezen hier wel voor. Voor een extra premie die je bovenop de basisverzekering gaat betalen kun je vergoedingen krijgen voor bijvoorbeeld fysiotherapie, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen en nog veel meer. Wij informeren je op deze pagina over de aanvullende zorgverzekering voor 2020.

Aanvullende zorgverzekering vergelijken

Het aanvullende zorgverzekering vergelijken proberen wij zo eenvoudig te maken voor je. Met de zorgvergelijker 2020 op deze pagina vergelijk je naast de basisverzekering ook alle aanvullende zorgverzekeringen 2020 met elkaar. Hoe werkt het vergelijken aanvullende zorgverzekering eigenlijk? Vul je gegevens in aan de linkerkant, samen met de gewenste aanvullende vergoedingen.

De vergelijking wordt dan vervolgens volledig gebasseerd op jouw persoonlijke situatie. De goedkoopste zorgverzekering 2020 staat vervolgens direct bovenaan. De aanvullende zorgverzekering kan je vervolgens afsluiten op de website van de zorgverzekeraar, je doet uitsluitend directe zaken met de zorgmaatschappij.

Mogelijkheden

Een aanvullende zorgverzekering 2020 sluit je af wanneer jij extra kosten verwacht voor zorg die niet onder de basisverzekering vallen. Er worden verschillende aanvullende zorgverzekering aangeboden per zorgverzekeraar, maar wat zijn nou eigenlijk de mogelijkheden? Wij hebben verschillende onderwerpen beschreven op onze site, en de belangrijkste informatie voor je op een rijtje gezet. Bekijk hieronder een aantal thema’s die wij voorje hebben uitgezocht.

Premie en voorwaarden

De Rijksoverheid bepaalt ieder jaar opnieuw de inhoud van de basisverzekering, de bijbehorende zorgpremie voor je zorgverzekering wordt bepaalt door de zorgverzekeraar. Tijdens prinsjesdag (18 september) maakt de overheid opnieuw een voorspelling van de premies, en maakt op deze dag bekent wat er gaat veranderen aan de zorgverzekering. Maar hoe zit dat eigenlijk met de aanvullende zorgverzekering? De premie en de voorwaarden voor de aanvullende zorgverzekering 2020 stellen de zorgverzekeraars volledig zelf op.

Wij raden onze bezoekers aan om goed de polisvoorwaarden te lezen van je gewenste aanvullende zorgverzekering, hierin staat exact beschreven wat je kunt verwachten van de zorgverzekeraar en op welke vergoedingen je recht hebt.

Meest gekozen

HEMA

ZorgDirect

De Friesland

Besured

Just

Salland

€ 7,50 

€ 5,85 

€ 6,95 

€ 9,90 

€ 6,50

€ 8,50

Aanvullend 1

Start

AV Budget

Love-2-Move

Just Live

Salland Extra

Acceptatieplicht

Er geldt geen acceptatieplicht voor de aanvullende zorgverzekering. De zorgverzekeraar mag je dus weigeren wanneer jij bij hen een aanvullende zorgverzekering 2020 wilt afsluiten. Voor de verplichte basisverzekering geldt geen acceptatieplicht, je kan bij iedere zorgmaatschappij in Nederland je basisverzekering afsluiten.

In de praktijk komt dit overigens maar zelden voor, wat wel wordt aangeraden is dat je een aanvullende zorgverzekering afsluit bij dezelfde zorgverzekeraar waar je de basispolis afsluit. Doe je dit niet, dan kan het zomaar zijn dat je flink meer premie moet betalen voor de aanvullende verzekering.

Premie

De premie die je gaat betalen voor een aanvullende zorgverzekering is bij iedere zorgverzekeraar anders. De verzekeraars hanteren dus eigen voorwaarden en premies. Hierdoor is het aanvullende zorgverzekering vergelijken natuurlijk van groot belang. Je wilt ten eerste niet te veel premie betalen, maar wel de hoogste vergoedingen ontvangen.

Het vergelijken aanvullende zorgverzekering kan eenvoudig gedaan worden met behulp van de zorgvergelijker 2020 op deze pagina. Aan de rechterkant kan je aangeven welke vergoedingen jij wilt hebben, en de hoogte van de vergoedingen in 2020.

Succes met het vinden van de juiste aanvullende polis!

Vergelijken

Je zorgverzekering vergelijken is ieder jaar weer mogelijk. Je hebt ongeveer zeven weken de tijd om een overstap te maken naar een andere zorgverzekeraar. De vraag is natuurlijk, welke zorgverzekering 2020 is de beste voor mij? Om antwoord te geven op deze vraag zou je even een aantal minuten moeten gebruiken om de zorgvergelijker 2020 te gebruiken.

Het vergelijken op onze site doe je volledig anoniem en onafhankelijk, wij hebben namelijk geen voorkeur waar jij je zorgverzekering gaat afsluiten. Wat wij wel belangrijk vinden is dat je ten eerste weet wat voor zorgverzekering je daadwerkelijk afsluit, end at je niet oververzekerd of onderverzekerd bent in 2020.

Vergelijken

Wij hebben bijna alle zorgverzekeraars van Nederland onder de loep genomen. De belangrijkste informatie per verzekeraar lees je dan ook weer terug op onze site. Bekijk eenvoudig het aanbod van de basis, aanvullende- en tandartsverzekering in 2020.

De meest gekozen zorgverzekeringen van onze bezoekers hebben wij hieronder op een rijtje gezet. Lees binnen slechts enkele minuten exact wat de zorgverzekeraar te bieden heeft in 2020. Het afsluiten? Dat je uitluistend op de website van de zorgverzekeraar.

Aanvullende verzekering 2020
4.6 (92.5%) 64 votes